Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Dvotjedni jelovnik za anticandida dijetu

Znamo kako je teško kada se po prvi put kreće sa anticandida dijetu. Stoga smo svima vama koji ste krenuli u rat s ovom “tihom razaračicom” odlučili priskočiti u pomoć ovim jelovnikom za dva tjedna, da vam ipak prvi gorki dani prođu s čim manje stresa.

U početku će možda biti malo teže, postoje krize, gljivica traži šećer, ali ne dajte se obeshrabriti, ipak ste vi vlasnik vašeg tijela, a sada to trebate i pokazati. Ne sumnjamo da ćete svi, do kraja ova dva tjedna postati, ako to već niste, pravi vrsni kuhari :)

Uživajte u hrani na jedan posve drugačiji način. Želimo vam lako putovanje uz boje, okuse i mirise – dobar tek :)

Primjer 1

Primjer 2

Primjer 3

Primjer 4

Primjer 5

Primjer 6

Primjer 7

Primjer 8

Primjer 9

Primjer 10

Primjer 11

Primjer 12

Primjer 13

Primjer 14

Između obroka ako osjetite glad pojedite nešto konkretno ili samo uzmite jednu zelenu jabuku, a možete i grickati lješnjak, badem, suncokretove sjemenke, važno je samo da ste umjereni. I za kraj jedan jednostavan i brzi recept kad vas uhvati želja za slatkim.

Raffaello kuglice

Vrijeme pripreme: 15 min.

Prvo stavite u zdjelicu kokosovo brašno i dodajte kefir ili jogurt ovisno za što se odlučite, potom dodajte steviju. Maslac je za vrijeme pripreme na sobnoj temperaturi tako da se lakše stopi sa smjesom. Kada ste sve sastojke dobro promiješali možete početi raditi kuglice. Nakon što ih napravite, uvaljajte ih još jednom u kokosovo brašno i uživajte.

Ako vam je ovaj jelovnik pomogao podijelite ga vašim prijateljima.