Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Vođenje kroz detoksikaciju

Bilo da tražite unaprjeđenje zdravlja, oslobađanje od stresa, podršku u postizanju svojih ciljeva ili jednostavno bijeg od svakodnevice - u Origu pružamo veliki izbor programa za postizanje željene pozitivne promjene.

Jedan program više smjerova

Kako je svaka osoba različita i ima različite potrebe, prioritete i zdravstveno stanje, tako ne postoji univerzalni program koji bi odgovarao svima. Stoga vrijedi pravilo; jedna osoba jedan pristup. Plan i sadržaj svakog programa određuje se isključivo individualno u konzultaciji s osobom gdje je program u potpunosti prilagođen njenim potrebama, prioritetima, trenutnom zdravstvenom stanju, željama i ciljevima.

Poštivanje pravila prednosti

Svakom sveobuhvatnom procesu detoksikacije prethodi dijagnostička obrada nakon čega se prema dobivenim podacima, postavlja kvalitetan i cjelovit plan koji će polučiti najučinkovitije i najbrže rezultate. Prilikom izrade individualnog detoksikacijskog plana strogo se poštuju pravila prednosti čišćenja pojedinih organa i sustava koje određuje sam međuodnos organa koji sudjeluju u prirodnom mehanizmu čišćenja organizma.

Sustavno praćenje

Tijekom trajanja programa, kontinuirano pratimo postignute rezultati čime je omogućeno da se u svakom trenutku može procijeniti napredak i pravovremeno prilagoditi trenutnom stanju, što u konačnici pridonosi razumijevanju faza čišćenja samoj osobi koja ih prolazi te kvalitetnijem ostvarenju željenih ciljeva.

Rezultati

Kroz programe dolazi do općeg poboljšanja na svim nivoima. Temeljitim i cjelovitim djelovanjem na uzrok, programima se uspješno uklanjaju simptomi nastali kao posljedica prekomjerne tjelesne težine, nezdravog životnog stila, poremećaja probave i metabolizma, kroničnog umora, stresa, ubrzanog starenja, alergija, migrene, poremećaja cirkulacije, emocionalno-mentalnih poremećaja, hormonalnih poremećaja, astme, reumatizma, nesanice te brojnih drugih stanja uzrokovanih nakupljanjem štetnih tvari te nastalom unutarnjom neravnotežom.

Rezervirajte termin za stručno savjetovanje

Pogledajte kompletnu ponudu programa i tretmana