Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Yoga flow

Postoji mnogo načina na koji se život može učiniti smislenijim i lakšim, a yoga je također jedan od njih.

Cjelovit pristup duhu i tijelu pomaže poboljšati kvalitetu života na svim razinama; fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj. Kroz yogu osoba uči o sebi i procesima koji se događaju unutar duh-tijelo sustava čime si pomaže u prevenciji i terapiji stresa.

Većini ljudi poznati su mehanizmi nastajanja stresa, no izlazak iz stanja napetosti nije uvijek lak. Čovjek koji je dugo vremena ili često izložen stresnim i napetim situacijama, mora imati vrijeme koje će voditi proces u suprotnom smjeru – ka opuštanju, kako bi se osigurao balans.

Yoga Flow je program koji kombinira yogijske vježbe (asane) u nizu, vježbe disanja te relaksaciju i meditaciju. Idealna je za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Otklanja bolove u leđima, čini kralježnicu pokretnom i zdravom, učvršćuje muskulaturu koja je bitna za pravilnu posturu (položaj) tijela te umiruje um. Ima snažan antistresni učinak i regenerira sustav na svim razinama.

Opuštenim i dubokim disanjem postiže se masaža unutarnjih organa, povećava se energija tijela, čisti se organizam od toksina te stanice dobivaju kisik čime se smanjuje kiselost organizma i ubrzavaju regenerativni procesi.

Svi su ovi procesi potrebni za normalan rad organizma i ostvarivanje općeg balansa. Oni su istovremeno osnovna prevencija i terapija stresa jer omogućavaju vraćanje duh-tijelo sustava iz stanja stresa u stanje ravnoteže.

Pridružite se našim treninzima Yoga Flow-a svakog utorka i četvrtka u jutarnjem terminu od 09-10h, ili u poslijepodnevnim terminima od 18.30-19.30h te od 20.00-21.00h.

Pridružite nam se