Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Clay Massage & Bath Purification Ritual

U potrazi ste za idealnom kombinacijom anti-stres i anti-age tretmanom koji će jednakom snagom djelovati iznutra i izvana? Ovo je ritual koji je upravo idealan spoj obojeg.

Tretman započinje laganom peeling masažom od smjese gline i maslinovog ulja. Fine čestice gline uklanjaju mrtve stanice kože, a osim toga, s jedne strane glina kroz pore prodire u organizam i izvlači toksine i teške metale, dok s druge strane obogaćuje stanice mineralima koji nedostaju.

Savršen spoj za čišćenje organizma od štetnih tvari, obnovu i reminalizaciju - stimulira krvnu i limfnu cirkulaciju, razgrađuje masne stanice, učvršćuje kožu, a posebice onu sklonu strijama, borama i ubrzanom starenju. I dok glina radi posao koji najbolje zna, dragocjeno maslinovo ulje istovremeno pruža potrebnu njegu mladoj koži. Sada kada je koža čista, svježa i obnovljena spremna je za dubinsku njegu i hidrataciju – bogatu kupku od meda i kozjeg mlijeka.

Spoj meda i kozjeg mlijeka učinit će da se vaša koža osjeća preporođeno! Uranjanje tijela u ovu čistu visoko koncentriranu kupku hranjivih i hidratantnih sastojaka, osim što će doprinijeti boljem i zdravijem izgledu ona će vaše tijelo oduševiti i iznutra.

Mliječne bjelančevine omekšavaju kožu, a mliječna kiselina uklanja zaostale mrtve stanice. S obzirom na sadržaj, količinu i vrste vitamina, ponajviše B12 i B2, koji su zaslužni za otpornost kože na štetno djelovanje slobodnih radikala i odgodu pojave prvih bora. Prisutnost vitamina A pruža učinkovitu zaštitu od starenja, sprečava pojavu pigmentacijskih mrlja i gubitak mišićnog tonusa. Nakon što koža apsorbira hranjive sastojke iz mlijeka i meda, jedino što će ostati je nevjerojatan osjećaj meke kože. Med se odlično ponaša s mlijekom, bogat je s oko 180 različitih visoko vrijednih supstanci koje vrlo dragocjene pri sprečavanju pojave raznih tegoba i bolesti.

Kupke su dragocjeni rituali kojima je glavni cilj dubinski njegovati kožu i potkožna tkiva, ima moć ublažiti bolove u zglobovima i mišićima, detoksikaciju i opuštanje te smanjuje hormon stresa dovodeći tijelo, um i duh u ravnotežu. Sve popraćeno ugodnom i opuštajućom atmosferom, mirisnim uljima, iscjeljujućom glazbom i detox napitkom, nikoga i ničiju kožu ne može ostaviti ravnodušnim!

Dobrobiti

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin