Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Exfoliate & Bath Purification Ritual

Osjećate li se umorno i kao da ste na sebe navukli crne oblake, ovaj idealan spoj tretmana koji ima jaku snagu pročišćavanja te brzo opskrbljuje energijom i vraća dobro raspoloženje - najbrža je priprema za zahtjevne izazove svakodnevice.

Masažni peeling izvodi se smjesom solnog peelinga s preko 80 različitih minerala, te dodatno obogaćenog snagom eteričnih ulja lavande, paprene metvice, ružmarina i smreke uz bazna ulja makadamije, jojobe i kokosa. Nježno i duboko čišćenje uklonit će odumrle stanice, nečistoće i nakupine masnoća te potaknuti njeno dubinsko čišćenje, dok bazna ulja djeluju antioksidantno te hrane i štite kožu od isušivanja. Koža je nakon tretmana vidno zdravijeg izgleda, sjajna, meka i besprijekorna.

Na dubljim razinama, tkivo za to vrijeme izbacuje štetne tvari i prima potrebne minerale, odvijaju se procesi izmjene, poboljšava se cirkulacija, a mirisi eteričnih ulja vode vas na mjesta gdje je stres nepoznanica. Takvo energetsko pražnjenje očistit će vas od nakupljenih blokada i vratiti u život s novom dozom unutarnjeg zadovoljstva i entuzijazma. Ono što je hrana tijelu, to su eterična ulja za čula, misli i emocije.

U drugom koraku koncentrirana kupka od zelenog čaja s dodatkom eteričnih ulja, koja slovi kao jedan od najboljih prirodnih eliksira mladosti, zahvaljujući polifenolima i antioksidativnom učinku, učinit će da se osjećate i izgledate mlađe te će poništiti štetne navike kojima ste kroz dan izloženi. Toplina vode pomaže apsorpciji hranjivih tvari kroz kožu, a osim toga inhaliranje parama eteričnih ulja pomaže čišćenju i respiratornim funkcijama. Kupka s vodenom masažom potiče pravilan rad metabolizma, pomaže pri mršavljenju, poboljšava probavu i respiratorne funkcije te ima protuupalno i antikancerogeno djelovanje. Vodena masaža u sklopu kupke opskrbit će stanice kisikom, ukloniti zadnje znake umora, vanjskih onečišćenja i nezdravih životnih navika.

Za dodatno osvježenje šalica zelenog čaja i odlazak u relax zonu pridonijet će pozitivnom učinku te ćete za svega nekoliko nezaboravnih trenutaka biti potpuno obnovljeni i spremni za nove izazove.

Dobrobiti:

Ne preporučuje se:

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin