Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Green Revival

Kada bi ovaj ritual trebali opisati u samo nekoliko riječi, one bi bile; dubinska detoksikacija, regulacija, obnova, oksigenacija, oblikovanje, regeneracija, opuštanje i hidratizacija. Spoj tradicionalnih prirodnih ljekovitih sastojaka svojim sinergijskim djelovanjem iznutra, snažno aktivira prirodni mehanizam čišćenja. Uključuje sve organe i kanale za čišćenje, zbog čega svojim pozitivnim i brzim učinkom osobi donosi pravi preporod, a posebice u uvjetima kada je potrebno djelovati snažnije i u kraćem vremenu.

Aktivni sastojci u smjesi za premazivanje tijela, ključni su za pokretanje mehanizma detoksikacije, a sadržava alginate, zeleni čaj, zelenu glinu, ekstrakte ginsenga i ekstrakte bodljikave veprine, dok aromatična ulja koja se nanose nakon uklanjanja smjese, pospješuju i produžuju učinak čišćenja, hrane, vitaliziraju te djeluju opuštajuće. Aktivira procese uklanjanja vode i detoksikacije tijela, pospješuje krvni i limfni optok, razgradnju masnoća te uklanjanje vode i toksina iz tijela. Učvršćuje kožu i dugotrajno čuva njezin mladenački izgled.

Zahvaljujući alginatima, tvarima dobivenim iz algi koji imaju sposobnost otapanja masnih stanica, pospješuju krvni i limfni optok, čime se postiže snažan učinak u tretiranju i uklanjanja celulitnih nakupina. Osim toga alginati imaju veliku moć apsorpcije te mogu usisati količinu vode i do oko 250 puta veću od svoje težine, što ih čine neizostavnim u uklanjanju viška vode iz organizma i svim programima detoksikacije.

Zeleni čaj koji povezuje smjesu, obiluje antioksidansima koji sudjeluju u neutralizaciji slobodnih radikala, dok sinergističko djelovanje njegovih ostalih sastojaka, smanjuje negativan učinak kofeina te djeluje osvježavajuće. Zelena glina pak, djeluje iznutra i izvana. Ona upija, drenira i eliminira nečistoće iz krvi, limfe i okolnih tkiva, vrši blagi piling kože, a zahvaljujući svom bogatom mineralnom sastavu opskrbljuje stanice potrebnim mineralima i regulira stanični metabolizam. Ekstrakti bodljikave veprine potiču cirkulaciju te jačaju procese izlučivanja štetnih tvari iz organizma, dok su ekstrakti ginsenga zaslužni za energizaciju i jačanje obrambenog sustava što ima izrazito pozitivan učinak kod osoba koje su izložene prekomjernom stresu.

Umatanjem tijela u oblog, aktivnim se sastojcima omogućuje dublje prodiranje kroz kožu i olakšava izbacivanje otpadnih tvari. Osim toga, dolazi do pozitivnog utjecaja na sintezu kolagena i elastina što koži vraća zategnutost, mekoću i mladoliki izgled. Nakon relaksacije tretman upotpunjuje preljev koji se umasira u kožu za otvaranje pora i produženog učinka čišćenja. Uz odmah vidljive i osjetne rezultate te hidratizirajući i osvježavajući napitak, vaše tijelo i duh bit će preporođeni.

Preporučuje se:

Iako ovaj moćni ritual pruža brojne dobrobiti, nije pogodan za svakoga. Ne provodi se kod osoba sa srčanim smetnjama, proširenim venama, osobama sa šećernom bolesti te trudnicama i dojiljama.

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin


Priroda i Indiosi

Tisućama godina Indiosi su koristili prirodne darove za liječenje, pročišćavanje i stvaranje ravnoteže u svojim životima. Promatrajući ponašanje životinja, uviđali su ljekovitost različitih biljaka i sredstava te ih postepeno otkrivajući i sami koristili u različite svrhe.

Ginseng se tradicionalno koristio kao neizostavni dio rituala za osobe koje su patile od glavobolja, probavnih smetnji, groznice i neplodnosti. Koristio se za ublažavanje nemira te za povećanje energije i jačanje otpornosti organizma. Zeleni čaj su naveliko ispijali za čišćenje. Njegov snažni antioksidativni učinak osjetili su mnogi pripadnici, a doprinosio im je i svojim stimulativnim učinkom.

Glina je možda i najpoznatije sredstvo koje su koristili američki Indijanci. Osim u ljekovite svrhe, koristila se i u ritualima za uljepšavanje tijela. Intuitivno su znali da korištenjem gline obnavljaju tjelesnu čistoću, no smatrali su i da ih glina može obraniti od zlih duhova, stoga se vjerovalo da glina ima moć pročišćavanja i iscjeljenja tijela i duha.

Paljenje suhog bilja smatralo se vezom između fizičkog i duhovnog svijeta. Osim toga, dim koji se uzdiže prema gore, odnosio je sve nakupljene negativnosti, misli i emocije koje osobi štete te pridonosio unutarnjem osvježenju.

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin