Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Sea Turtle Longevity

Idealan ritual za moderan način života, bilo za tople ili hladne dane, vraća energiju i utjelovljuje blagodati i snagu mora te donosi niz pozitivnih učinka na zdravlje i ljepotu. Svojim brzim i snažnim djelovanjem čisti, hrani, revitalizira i hidratizira tijelo i kožu, a opuštajući učinak na živčani sustav odnosi stres, potiče zadovoljstvo i donosi prijeko potrebno osvježenje iznutra i izvana. Posebice se preporučuje za vrijeme oslabljenog imuniteta, u kurama pomlađivanja, uklanjanju umora, te za vrijeme prehlada jer intenzivno regenerira i pomaže tijelu vratiti prirodnu ravnotežu.

Prvi korak započinje s nanošenjem solnog peelinga s preko 80 različitih minerala, te dodatno obogaćen snagom eteričnih uljima lavande, paprene metvice, ružmarina i smreke uz bazna ulja makadamije, jojobe i kokosa. Nježno i duboko čišćenje uklonit će odumrle stanice, nečistoće i nakupine masnoća te potaknuti njeno dubinsko čišćenje, dok bazna ulja djeluju antioksidantno te hrane i štite kožu od isušivanja.

Slijedi masaža uljem algi koje potiče mikrocirkulaciju, pomaže u razgradnji celulita i tretiranju strija, ubrzava metabolizam te vraća koži čvrstoću i vitalnost. Koža je poslije masaže hidratizirana, zategnuta i mladenačkog izgleda, a unutarnji osjećaj govori jezikom mira i opuštenosti.

Ako slijedimo prirodu kao vođu, nikada nećemo zalutati
- Ciceron

Potom slijedi nanošenje maske s visokom koncentracijom mikroniziranih morskih algi, koje su bogat izvor vitamina, minerala, elemenata u tragovima te aminokiselina. Aktivni sastojci djeluju poput infuzije minerala, vrše snažnu detoksikaciju, remineralizaciju i tonifikaciju, izbacuju metabolički otpad te djeluju direktno na kožu i vraćaju joj zategnutost i izgubljeni sjaj. Alge imaju nevjerojatnu snagu da opskrbe potrebnim mineralima, razgrađuju celulitne nakupine, ubrzavaju regeneraciju stanica i mikrocirkulaciju, što pomaže ukupnoj revitalizaciji.

Zbog svog snažnog djelovanja, ritual je namijenjena koži koja je u oskudici mineralima, sklona ubrzanom starenju te je pravi melem za osobe koje žive brzim tempom i koje često borave u zatvorenim prostorijama. Dubinsko obnavljanje i hidratizacija kože spriječit će slabljenje njene strukture, izbaciti štetne tvari, podići nivo energije i vratiti osmjeh na lice.

Za trajnije rezultate preporučuje se provoditi postupak od 5-10 ponavljanja, ovisno o trenutnom stanju, a ne više od dva puta tjedno, dok je za održavanje dovoljno proći kroz jedan postupak mjesečno.

Dobrobiti:

Ne preporučuje se:

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin